top of page

NLP Practitioner -koulutus

Porvoo, kaupunki Suomessa.
Nainen istuu ulkona.

Tästä se voi alkaa - elämäsi NLP-matka!

NLP Practitioner on koulutus, jossa opitaan tutkimaan omaa osaamista, ajattelua, mieltä, vuorovaikutustaitoja ja uskomuksia. Tunnistetaan omia vahvuuksia, opetellaan rajaamista ja löydetään voimavaroja. NLP Practitioner on monille myös matka parempaan omaan hyvinvointiin ja omannäköiseen elämään. 

Suomen NLP yhdistyksen suositteleman mallin mukaisesti NLP koulutustasoja on kolme:
NLP Practitioner 
NLP Master Practitioner
NLP Trainer

NLP Practitioner suoritetaan noin puolessa vuodessa. Läsnäoloa vaativia tapaamisia on keskimäärin yksi viikonloppu (la+su) kerran kuukaudessa. Lisäksi voi olla muutamia etätapaamisia. Ryhmäkoko on max 20. Koulutuksesta saa todistuksen. 

Tällä hetkellä ei ole koulutuksia. Seuraa tätä sivustoa tai Instagramissa @coachchristinakomu, niin kuulet ensimmäisten joukossa tulevista koulutuksista. 

NLP Practitioner -koulutuksen sisältö

NLP:n perusoletukset

NLP-ajattelu, maailmankuva-ajattelu, systeeminen ajattelu, mielen ekologia. Miten luodaan kontakti, yhteys? Opitaan tunnistamaan sanatonta viestiä ja ohjaamaan omaa käyttäytymistä.

Kalibrointi

Toisen ihmisen tunnetilat ja niiden muutokset. Kehonkieli, tietoinen ja tiedostamaton mieli.

Miellejärjestelmät

Mielteet ja miellepiirteet, mielle-editointi

Tavoitteen asettaminen

Tavoitteen asettaminen niin, että sen saavuttaminen tulee helpommaksi. Meta-malli.

Uskomukset

Tunnistetaan uskomuksia itsestämme ja toisista. Muutetaan rajoittavia uskomuksia ja lisätään mahdollisuuksisa tuovia uskomuksia.

Loogiset tasot

NLP:n loogiset tasot; toimintaympäristö, käyttäytyminen, taidot ja osaaminen, arvot ja uskomukset, identiteetti ja henkinen taso. Tutkitaan jotain asiaa eri tasoilla.

Erottelutyylit

Erilaiset tavat motivoitua ja vastaanottaa informaatiota.

Swish

Voimavaroja mielikuvaharjoituksella.

Ankkurointi

Miten tarvittaessa saa käyttöönsä resurssitiloja ja voimavaroja.

Muuta

Paljon menetelmiä ja harjoituksia, kuten mm. uudelleen määrittelyt, alitajunnan kanssa keskustelu, erilaiset näkökulmat, kielimallit, metaforat ja aikakokemukset.

bottom of page